WijnopMaat

Wijnloods in Reeuwijk

Wanneer je online heerlijke wijn wilt bestellen, kun je hiervoor uitstekend bij Wijn op Maat terecht. We beschikken over een wijn webshop met een ruim assortiment aan witte, rode en rosé wijnen waar ongetwijfeld een fles tussen zit die aansluit op jouw smaak. Al onze wijnen hebben twee belangrijke overeenkomsten: ze zijn namelijk van zeer goede kwaliteit en worden verkocht voor de allerbeste prijs. Of je nu van zoet of droog houdt, van een lichte of vollere wijn; wij hebben het in onze wijn webshop! Ontdek snel de wijnen uit ons assortiment!

Professionele hulp bij het online wijn bestellen

Wil je online wijn bestellen, maar weet je niet zo goed wat jouw smaak is? Dat is geen enkel probleem! Bij Wijn op Maat helpen we je graag met het vinden van de juiste wijn. Samen proberen we erachter te komen wat jij lekker vindt en aan de hand daarvan zoeken we de wijn die hier het beste op aansluit. Deze persoonlijke benadering vinden we onwijs belangrijk, en leuk! We zijn meer dan alleen een wijn webshop waar je online wijn kunt bestellen. We nemen namelijk ook graag de tijd voor je, zodat we je van een goed advies kunnen voorzien en je de beste witte wijn, rode wijn of rosé wijn mee naar huis neemt.

Breng een bezoek aan onze wijnloods

Voor de echte persoonlijke ervaring ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze wijnloods. Wij nemen je graag mee in onze wijnwereld en laten je de meest prachtige wijnen zien. We zijn gevestigd in Reeuwijk, vlak bij Gouda, en zijn elke donderdag en vrijdag geopend. We geven je dan graag advies op maat. Wil je toch liever online wijn bestellen via onze webshop? Voor advies of vragen zijn we ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Wij van Wijn op Maat zijn elke donderdag en vrijdag aanwezig op het industrieterrein Zoutman,
Leeghwaterstraat 4A in Reeuwijk.

Uiteraard kan je ook even bellen of stuur even een app:
06-12 77 93 98


Onze suggestie

Catering

Wilt u iets bijzonders vieren of wilt u meer gemak rondom uw verjaardag of borrel? Wij helpen u graag! Door jaren actief te zijn in de culinaire wereld en evenementenbranche helpen we graag bij uw evenement.

Feesten & Partijen

Heeft u binnenkort een feest of bijzondere partij? En zoekt u bijpassende wijnen om de avond te complementeren? Neem gerust contact op met Wijn op Maat.

GENIET

WijnOpMaat
beste wijnen!

Op zoek naar de beste rode wijn voor de herfst? Hierbij een selectie van de lekkerste én goedkoopste wijnen voor het jaar 2018 volgens Martin.

×

Hallo!

Klik op onderstaande link om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail: info@wijnopmaat.nl

× Kan ik u helpen?