Wanneer je op zoek bent naar een wijnhandel in de buurt van Bodegraven, ben je van harte welkom bij Wijn op Maat. Onze wijnhandel bevindt zich in Reeuwijk, op slechts een klein kwartiertje rijden vanaf Bodegraven. Op donderdagen en vrijdagen zijn we geopend, maar het is ook mogelijk om ons assortiment online te bekijken. Heb je een mooie wijn gevonden? Dan kun je deze heel gemakkelijk in de webshop bestellen.

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

Dé wijnhandel vlak bij Bodegraven waar persoonlijke aandacht voorop staat

Ben je op zoek naar een heerlijke wijn waar je écht van kunt genieten? Dan zit je bij ons goed! Wij zien het namelijk als onze taak om de perfecte wijn voor onze klanten te vinden. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en vindt daardoor ook een andere wijn lekker. Door jouw smaakvoorkeuren te ontdekken, gaan we op zoek naar een wijn die hier naadloos op aansluit. Houd je bijvoorbeeld van witte wijnen? Eentje die een verfijnde en verfrissende smaak heeft waarbij de mineralen en zuren goed in balans zijn? Dan is de RAMATO Pinot Grigio een wijn die je geproefd moet hebben. Deze wijn van Lapone is ook een van onze persoonlijke favorieten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7732″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1601303077347{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden

Naast het bestellen van wijn, kun je onze wijnhandel vlak bij Bodegraven ook voor andere zaken inschakelen. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag de catering voor jouw evenement. Wij maken dan heerlijke delicatessen klaar en serveren deze met een passende wijn. Je hoeft zelf nergens naar om te kijken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom catering? Of heb je vragen over de wijnen uit onze wijnhandel vlak bij Bodegraven? Neem dan gerust contact met ons op via 06-12 77 93 98 of via info@wijnopmaat.nl.

All search results