Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere en smaakvolle wijn, raden we je aan Lapone wijn te kopen. Deze unieke wijn wordt gemaakt door Piero en Ramona Cantarelli, in de heuvels vlak buiten de stad Orvieto in Italië. Doordat zij per druivenboom niet te veel druiven laten groeien, zijn de overgebleven stokken krachtiger van smaak en dit levert mooie wijnen op. Kwaliteit gaat hierbij dus boven kwantiteit. Er zijn verschillende soorten Lapone wijn die je kunt kopen in onze webshop. Wij vertellen je hier graag meer over.

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

De soorten Lapone wijn die je bij ons kunt kopen

Onze persoonlijke favoriet is de RAMATO Pinot Grigio. Deze witte wijn heeft een verfijnde en verfrissende smaak waarbij de mineralen en zuren goed in balans zijn. De afdronk van deze unieke wijn nodigt direct uit tot een volgende slok! Voor liefhebbers van rode wijn is er de Lapone Merlot. Deze kruidige en volle wijn wordt maar liefst tien maanden in Franse eikenhouten vaten opgeslagen, voordat ze gebotteld worden. Dit geeft de wijn een bijzondere smaak. Daarnaast zijn er ook nog de Lapone Umbrio Rosso, de Lapone Umbria Chardonnay en de Lapone L’Escluso Orvieto Classico. Bekijk ons complete aanbod aan Lapone wijnen en bepaal welke van deze prachtige Italiaanse wijnen je gaat kopen.

Vraag ons om advies op maat

Bij Wijn op Maat staat persoonlijk contact voorop. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten de juiste wijnen meegeven en denken daarom graag met je mee. Vertel ons wat je lekker vindt, en wij zoeken daar de perfecte wijn bij uit. Wil je liever zelf op ontdekkingstocht? Bekijk dan onze lekkere rode, witte en rosé wijnen online. Wanneer je een Lapone wijn wilt kopen en graag advies op maat wilt, ben je van harte welkom in onze wijnloods in Reeuwijk. Natuurlijk kun je voor advies ook contact met ons opnemen door te bellen naar 06-12 77 93 98 of een e-mail te sturen naar info@wijnopmaat.nl.

All search results