In onze webshop kun je de lekkerste Italiaanse wijn kopen. We beschikken over een ruim assortiment waar echte wijnliefhebbers hun hart ophalen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Soave Classico Monte Carbonare? Deze verfijnde witte wijn heeft tonen van tropisch fruit, maar ook rokerig turf. De mooie balans tussen kruidig fruit en de verfijnde zuren maakt dat deze wijn immens populair is. Ben je meer van de rode wijn? Dan is een Lapone Merlot wellicht iets voor jou. De druiven van deze wijn groeien op vruchtbare vulkanische grond en worden vervolgens met de hand verwerkt tot een kruidige, volle rode wijn.

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

Italiaanse wijn kopen met behulp van een specialist

Natuurlijk beschikken we bij Wijn op Maat over nog veel meer soorten Italiaanse wijn die je eenvoudig online kunt kopen. Vind je het lastig een keuze te maken of weet je niet zo goed wat jouw smaak is? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen je namelijk graag! We nemen je mee op ontdekkingsreis en komen er op die manier achter welke wijn het beste bij je past. Wordt het een wijn van Lapone of toch een heel andere soort? We zoeken dit graag samen met je uit.

Ontdek ons aanbod online of kom langs

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze webshop of breng een bezoek aan onze wijnhandel in Reeuwijk, nabij Gouda. Wij zijn elke donderdag en vrijdag geopend. Heb je vragen over het kopen van een Italiaanse wijn? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 06-12 77 93 98 of door een e-mail te sturen naar info@wijnopmaat.nl.

All search results