Ben je op zoek naar een wijnhandel in de buurt van Gouda? Dan is Wijn op Maat de plek waar je moet zijn! Onze wijnhandel is gevestigd in Reeuwijk, op slechts een kwartier rijden vanaf Gouda. We beschikken over een ruim assortiment aan wijnen die je zowel in onze winkel als online kunt kopen. Als echte wijnkenners staan we voor je klaar om je te helpen kiezen. We ontdekken graag samen met jou welke wijn perfect op jouw smaak aansluit. Zo kun je nooit een verkeerde keuze maken!

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

  • Het ruime assortiment van onze wijnhandel vlak bij Gouda

    Onze wijnhandel vlak bij Gouda beschikt over een ruim assortiment aan uiteenlopende wijnen. We zijn trots op onze zorgvuldig uitgekozen collectie en vertellen je hier dan ook graag meer over. Onze wijnen komen uit diverse streken en landen. Zo beschikken we over:

Haal onze wijn naar jouw evenement

Organiseer je binnenkort een evenement en zoek je bijpassende wijnen om de avond te complementeren? Wij adviseren je graag over de meest geschikte wijn voor feesten en partijen. Bovendien zijn we in te schakelen voor de gehele catering. Naast wijn zijn we namelijk ook gespecialiseerd in delicatessen. We helpen je graag een onvergetelijk evenement neer te zetten! Neem contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons via 06-12 77 93 98 of via info@wijnopmaat.nl.

×

Hallo!

Klik op onderstaande link om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail: info@wijnopmaat.nl

× Kan ik u helpen?