Wil je graag een goede Portugese wijn kopen waar je écht van kunt genieten? Dan is de webshop van Wijn op Maat dé plek waar je moet zijn. Wij hebben namelijk de allerlekkerste Portugese wijnen geselecteerd en hebben deze opgenomen in ons assortiment. Je bestelt jouw favoriete wijn heel eenvoudig online, zodat je binnen de kortste keren kunt proosten op een heerlijke middag of avond.

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

Persoonlijk advies wanneer je Portugese wijn gaat kopen

Het vinden van de juiste wijn uit Portugal kan vrij lastig zijn, zeker als je niet goed weet waar jouw voorkeuren liggen. Vaak wordt de keuze dan gebaseerd op het uiterlijk van de fles, terwijl dit natuurlijk weinig zegt. Om zeker te zijn dat je de juiste Portugese wijn gaat kopen, helpen we je graag bij het uitkiezen. We proberen er samen achter te komen waar jouw smaakvoorkeuren naar uit gaan. Misschien is een anijsachtige witte wijn met subtiele en kruidige tonen wel wat voor jou? Of wil je liever een romige en karaktervolle witte wijn waarvan de afdronk mooi in balans is? In beide gevallen hebben wij de perfecte wijn voor je, namelijk de A&D Monólogo Avesso 2019 en de Esporão Reserva.

Bestel wijn uit jouw favoriete wijnland

Naast Portugese wijn, kun je in onze webshop onder andere ook Spaanse en Oostenrijkse wijn kopen. Voor advies neem je contact met ons op door te bellen naar 06-12 77 93 98 of een e-mail te sturen naar info@wijnopmaat.nl. Wil je ons liever fysiek bezoeken? Dat is ook mogelijk. Onze wijnhandel vlak bij Bodegraven, in Reeuwijk, is elke donderdag en vrijdag geopend.

×

Hallo!

Klik op onderstaande link om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail: info@wijnopmaat.nl

× Kan ik u helpen?