Oostenrijkse wijn is wereldwijd populair onder sommeliers. Dit komt doordat de wijnen eenvoudig te combineren zijn met uiteenlopende gerechten. Hoewel Oostenrijk niet het grootste wijnland is, worden de wijnen wel steeds bekender. De droge en geurige witte wijnen en de soepele en fruitige rode wijnen zijn bij veel wijnliefhebbers favoriet. Bij Wijn op Maat kun je heerlijke Oostenrijkse wijn bestellen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

Oostenrijkse wijn afgestemd op jouw smaak

In onze webshop kun je diverse soorten Oostenrijkse wijn bestellen. Maar welke van deze wijnen past het beste bij jouw smaak? Door te vragen naar jouw smaakvoorkeuren, helpen we je graag de juiste wijn te vinden. Dit doen we via telefonisch contact, maar je bent ook van harte welkom om onze wijnhandel vlak bij Bodegraven, in Reeuwijk om precies te zijn, te bezoeken. Deze is elke donderdag en vrijdag geopend.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7732″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1601303077347{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Schakel ons in voor de catering van een evenement

Organiseer je binnenkort een evenement waarbij je niet alleen heerlijk eten wilt serveren, maar ook bijpassende wijn? Dan is een van onze Oostenrijkse wijnen altijd een uitstekende keuze. Wij adviseren je hier graag over. Desgewenst nemen we zelfs de gehele catering op ons. Want naast wijn, zijn we ook gespecialiseerd in delicatessen die hier perfect op aansluiten. Heb je hier interesse in? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-12 77 93 98 of een e-mail te sturen naar info@wijnopmaat.nl. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

All search results