WijnopMaat

Wijnloods in Reeuwijk

Wijnen, delicatessen, relatiegeschenken, proeverijen, evenementen..een opsomming van de mooie momenten die we graag ontmoeten. Maar ook die specifieke fles wijn die je gedronken hebt op vakantie of op een ander speciale locatie wellicht in dat ene speciale restaurant samen met …

… Om ook van die bewuste wijn thuis te kunnen genieten ben je bij Wijn op Maat aan het juiste adres. Graag ga ik op zoek naar de door jou zo gewilde fles wijn. Daag me maar uit….

Voor het afhalen van uw bestelling zijn wij van Wijn op Maat elke donderdag en vrijdag aanwezig op het industrieterrein Zoutman,
Leeghwaterstraat 4A in Reeuwijk.

Uiteraard kan je ook even bellen, mailen of stuur even een app:
06-12 77 93 98 / info@wijnopmaat.nl


Onze suggestie

Catering

Wilt u iets bijzonders vieren of wilt u meer gemak rondom uw verjaardag of borrel? Wij helpen u graag! Door jaren actief te zijn in de culinaire wereld en evenementenbranche helpen we graag bij uw evenement.

Feesten & Partijen

Heeft u binnenkort een feest of bijzondere partij? En zoekt u bijpassende wijnen om de avond te complementeren? Neem gerust contact op met Wijn op Maat.

GENIET

WijnOpMaat
beste wijnen!

Op zoek naar de beste rode wijn voor de herfst? Hierbij een selectie van de lekkerste én goedkoopste wijnen voor het jaar 2018 volgens Martin.

Verfijn je keuze
×

Hallo!

Klik op onderstaande link om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail: info@wijnopmaat.nl

× Kan ik u helpen?