Wanneer je een goede wijn zoekt om mee te proosten, ben je van harte welkom in onze wijnhandel in Reeuwijk. We beschikken over een ruim assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nu krachtige, volle rode wijn wilt of liever een frisse, smaakvolle witte wijn: bij wijnhuis Wijn op Maat in Reeuwijk vind je gegarandeerd wat je zoekt. Zelfs wanneer je zoekt naar een specifieke fles wijn die je hebt gedronken op vakantie of in een speciaal restaurant. Wij gaan graag voor je op zoek naar de door jou zo gewilde fles wijn, zodat je hier ook thuis van kunt genieten. We gaan geen uitdaging uit de weg!

Ontvang advies van de specialist in onze wijnhandel in Reeuwijk

Wanneer je niet goed weet wat jouw smaakvoorkeuren zijn, kan het lastig zijn om de juiste wijn te vinden. In onze wijnhandel in Reeuwijk staat daarom altijd iemand voor je klaar! Wij zien het als onze taak om jou de meest passende wijn mee naar huis te laten nemen. We kennen het assortiment van ons wijnhuis in Reeuwijk uit ons hoofd en weten de juiste vragen te stellen. Hierdoor voorzien we je van het beste advies.

Ontdek onze uiteenlopende mogelijkheden

Heb je een wijn gevonden die aansluit op jouw wensen? Naast dat je deze in ons wijnhuis in Reeuwijk kunt kopen, bieden we ook de mogelijkheid om je favoriete fles wijn online te bestellen. Dit doe je via de webshop. Daarnaast bieden we nog vele andere mogelijkheden. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de catering van een evenement aan ons over te laten? Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in delicatessen en bieden daardoor de mooiste combinaties tussen gerechten en wijn aan. Daarnaast is het mogelijk jezelf in te schrijven voor een leerzame proeverij.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in een van onze diensten? Of wil je meer weten over de wijnsoorten uit onze wijnhandel in Reeuwijk? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons via 06-12 77 93 98 of via info@wijnopmaat.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen. Ons wijnhuis is gevestigd aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk en we zijn op donderdagen en vrijdagen geopend.

×

Hallo!

Klik op onderstaande link om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail: info@wijnopmaat.nl

× Kan ik u helpen?