In onze webshop kun je diverse soorten Spaanse wijn kopen. Of je nu houdt van een frisse en zachte witte wijn of dat je liever een krachtige, volle rode wijn drinkt: bij Wijn op Maat vind je het allemaal! Wij zien het als een leuke uitdaging om samen met jou een wijn te zoeken die perfect past bij jouw smaak. Zo weet je zeker dat je echt geniet van de Spaanse wijn die je bij ons gaat kopen. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor ons!

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

Spaanse wijn kopen met behulp van een echte wijnkenner

Wij begrijpen dat het soms erg lastig kan zijn om de lekkerste wijn uit te kiezen. Daarom helpen we je graag wanneer je Spaanse wijn wilt kopen. Door de juiste vragen te stellen, komen we erachter wat jouw voorkeuren zijn. Aan de hand hiervan zoeken we een wijn die daar perfect op aansluit. Wellicht is dat wel de Condado de Orizo, Toro Crianza, een kruidige en volle rode wijn uit de Spaanse streek Ribera del Duero. Of wordt het een Marques de Riscal Rueda Verdejo? Vanwege de frisse smaak met het lichte bittertje is deze witte wijn uit Spanje een favoriet bij vele wijnliefhebbers. We zijn benieuwd welke wijn uit Spanje we jou kunnen adviseren.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7732″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1601303077347{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ontdek ons complete assortiment

Wil je weten welke Spaanse wijn je bij ons kunt kopen? Bekijk het complete assortiment dan in de webshop. Uiteraard hebben we ook heerlijke wijnen uit andere landen, zoals Duitsland en Oostenrijk. Voor advies op maat neem je contact met ons op via 06-12 77 93 98 of via info@wijnopmaat.nl. Je bent ook van harte welkom in onze wijnloods in Reeuwijk. Deze is geopend op donderdagen en vrijdagen.

All search results