Heerlijke Duitse wijn kopen doe je bij Wijn op Maat. Wij hebben de lekkerste wijnen voor je geselecteerd, zodat je gegarandeerd kunt genieten van een smaakvolle borrel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Markus Molitor Pinot Blanc? Deze pure, frisse wijn is bijvoorbeeld heerlijk bij kreeft en krab. Finesse en zuiverhuid voeren de boventoon in deze witte wijn, die gerijpt is in roestvaststalen tanks. Het is een wijn die je zeker eens geproefd moet hebben!

✓ Persoonlijke benadering
✓ Kennis van de laatste ontwikkelingen

Duitse wijn kopen die aansluit op jouw smaak

Natuurlijk kun je ook andere Duitse wijn kopen in onze webshop. Bekijk het assortiment en kies de wijn uit die het beste aansluit op jouw smaak. Vind je het lastig om te kiezen? Vraag ons dan gerust om hulp. Wij leren jou graag kennen en je wijnvoorkeuren te ontdekken. Zo vinden we samen een wijn waar je gegarandeerd van geniet. Houd je toch meer van Spaanse of Portugese wijnen? Wees dan niet getreurd, want we hebben ook genoeg wijnen in onze selectie die van deze landen afkomstig zijn. Het bestellen van jouw favoriete wijn doe je eenvoudig via onze webshop.

Maak een afspraak in onze wijnloods

Niet alleen online zijn we je graag van dienst, maar ook in onze wijnloods in Reeuwijk, vlak bij Gouda. Maak een afspraak of kom langs en ontdek ons uitgebreide aanbod. We nemen je graag mee in onze wijnwereld en vertellen je meer over de diverse wijnen die we aanbieden. Voor het maken van een afspraak neem je contact met ons op via 06-12 77 93 98 of via info@wijnopmaat.nl. Wij zijn benieuwd welke Duitse wijn jij gaat kopen!

×

Hallo!

Klik op onderstaande link om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail: info@wijnopmaat.nl

× Kan ik u helpen?